Vuoden Kumiteknikko 2013 on Reka Kumin Pirkko Kero

Kumiteollisuus ry, 3.10.2013

Kumiteollisuus ry on vuodesta 1990 palkinnut alan parissa työskenteleviä, merkittävän ja menestyksekkään työuran tehneitä, henkilöitä. Tänä vuonna Kumiteollisuus ry:n hallitus päätti ojentaan palkinnon Reka Kumi Oy:n kotimaan myyntipäällikkö Pirkko Kerolle. Pirkko on työskennellyt Reka Kumin palveluksessa yli 30 vuotta vastaten tänä aikana kotimaan myynnistä.

Reka Kumi Oy:n asiakkaat valmistavat koneita ja laitteita vaativiin käyttötarkoituksiin erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Asiakkaiden valmiit tuotteet viedään pääosin ulkomaille. Reka Kumi Oy:n asiakkaita ovat sekä suuret kansainväliset laitevalmistajat että pienemmät teknologiateollisuuden toimijat. Pirkko on palvellut uransa aikana menestyksekkäästi Reka Kumin asiakaita ja häntä arvostetaan luotettavana ja laadukasta työtä tekevänä ammattilaisena.

Kumiteollsuus ry:n hallituksen myöntämä Vuoden Kumiteknikko -palkinto luovutettiin Pirkko Kerolle 3.10.2013. Palkinnon luovuttivat Reka Kumi Oy:n toimitusjohtaja Martti Aromaa ja Kumiteollisuus ry:n toimitusjohtaja Sami Nikander.Takaisin