Jyrki Vuoriselle Hyvä opettaja -palkinto

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 22.5.2014

Tekniikan edistämissäätiön (TES) Hyvä opettaja -palkinto, 15 000 euroa, myönnettiin Tampereen teknillisen yliopiston professori Jyrki Vuoriselle aktiivisesta ja vuorovaikutukseen kannustavasta opetustyöstä.

Tekniikan edistämissäätiön (TES) vuoden 2014 palkintojen ja apurahojen jakotilaisuudessa myönnettiin tunnustuspalkinto Tampereen teknillisen yliopiston professori Jyrki Vuoriselle aktiivisesta ja vuorovaikutukseen kannustavasta opetustyöstä.

Opiskelijoiden arvioissa Jyrki Vuorinen saa kiitosta erityisesti asiantuntemuksestaan ja asioiden perinpohjaisesta selittämisestä. Säätiön mielestä Jyrki Vuorinen on opettaja, joka aidosti panostaa opiskelijoihin, kehittää opetustaan jatkuvasti ja jolla on aina aikaa opiskelijoille. 

Vuorinen toimii professorina TTY:n materiaaliopin laitoksella ja dekaanina teknisten tieteiden tiedekunnassa.

Lue uutinen kokonaisuudessaan Tampereen teknillisen yliopiston verkkosivuilta.Takaisin