Kumiteollisuuden verkkosivut uudistuivat

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 18.8.2014

Kumiteollisuus ry on 18.8.2014 ottanut käyttöön uudistetun verkkosivuston. Uudistuneiden verkkosivujen toivotaan kuvastavan paremmin kumiteollisuutta elinvoimaisena ja innovatiivisena alana, jonka merkitys on kokoaan suurempi.

Kumiteollisuus ry:n tehtävänä on toimiajäsenistönsä yhteiseksi eduksi edustaen alaa ulospäin ja välittäen jäsenistölletietoa alaan vaikuttavista hankkeista sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Uudistetut verkkosivut auttavat tämän tavoitteen toteuttamisessa.

Sivuston sisältöjen kehittäminen jatkuu saman tien. Syksyn aikana verkkosivuilla nostetaan kumiteollisuuden tekijät pääosaan tarkempien yritysesittelyiden avulla. Olemme tästä yhteydessä jäsenyrityksiin erikseen. Myöhemmin syksyllä julkaistaan Kumitieto-osio, jonka tavoitteena on kertoa kumin monista eri mahdollisuuksista materiaalina.

Palautteella paremmaksi!
Jäsenistön ja käyttäjien palaute on meille tärkeää, jotta voimme tehdä sivuista toimivat ja käyttäjien tarpeiden mukaiset. Ruusuja, risuja ja kehitysehdotuksia voi lähettää tai ilmoittautua ensimmäisten joukossa yritysesittelyyn osoitteella petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi">petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi.

Lisätiedot
Kumiteollisuus ry, Sami Nikander, toimitusjohtaja,040 567 4413, sami.nikander(at)kemianteollisuus.fi

Kumiteollisuus ry on kumiteollisuuden elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä ont oimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Suomessa toimiva kumiteollisuus valmistaa teknisistä kumituotteista mm. kumimattoja, pinnoitteita, telamattoja, tiivisteitä, letkuja, jalkineita, puskureita, profiileja. Toinen suuri tuoteryhmä ovatajoneuvojen renkaat. Kumiteollisuus työllistää Suomessa noin 2000 henkeä. Tuotannosta menee vientiin yli 70 prosenttia.Takaisin