Vuoden Kumiteknikko 2014 on Teknikumin Pentti Tiensuu

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 5.12.2014

Kumiteollisuus ry on vuodesta 1990 palkinnut alan parissa työskenteleviä, merkittävän ja menestyksekkään työuran tehneitä henkilöitä.

Tänä vuonna Kumiteollisuus ry:n hallitus päätti ojentaan palkinnon Teknikumin  Pentti Tiensuulle. Pentti on työskennellyt Teknikumin palveluksessa yli 43 vuotta vastaten tänä aikana niin tuotannon osastoista kuin myynnistäkin.

Kumiteollisuus ry:n hallituksen myöntämä Vuoden Kumiteknikko -palkinto luovutettiin Pentti Tiensuulle 2.10.2014. Palkinnon luovuttivat Teknikumin toimitusjohtaja Juha Martikainen ja Kumiteollisuus ry:n toimitusjohtaja Sami Nikander. 

Teknikum Yhtiöt on yksi Pohjoismaiden johtavista polymeeriteknologiaan erikoistuneista konserneista, se on perustettu vuonna 1989. Liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 400 henkilöä. Teknikum-konserniin kuuluvat tehtaat Vammalassa, Kiikassa, Keravalla, Venäjällä ja Kiinassa sekä myyntiyhtiö Saksassa.

Lue myös Teknikumin uutinen asiasta http://www.teknikum.com/?x18668=162737
Lisätietoja yrityksestä: www.teknikum.comTakaisin