Nokian Renkaat Oyj julkaisi yritysvastuuraporttinsa

Sami Nikander (sami.nikander a kemianteollisuus.fi), 2.4.2015

Nokian Renkaat Oyj on julkaissut GRI G4 -ohjeistoa noudattavan yritysvastuuraporttinsa. Pääset lukemaan raportttia tästä

Raportti kuvaa Nokian Renkaiden toimintaa ympäristövastuun sekä sosiaalisen ja taloudellisen vastuun näkökulmasta, osana kansainvälistä arvoketjua. Nokian Renkaiden yksi vastuullisuuden kulmakivistä on turvalliset tuotteet ja tuotekehitys. Jatkuvalla parantamisella tuotetaan ympäristöystävällisempiä ja turvallisempia renkaita, jotka takaavat ihmisten luotettavan ja vaivattoman matkanteon haastavissakin olosuhteissa. Esimerkkinä tästä yhtiö kehitti viime vuonna maailman energiatehokkaimman talvirenkaan Nokian Hakkapeliitta R2:n. Sähkö- ja hybridiautoihin suunnattu uusi Nokian Hakkapeliitta R2 -talvirengas yhdistää erinomaisen talvipidon ja alhaisen vierintävastuksen, mikä lisää auton toimintasädettä ja vähentää syntyviä päästöjä. Myös rengasvalmistuksen tuotantomenetelmiä kehitetään jatkuvasti laadun ja tuottavuuden parantamiseksi sekä hiilijalanjäljen minimoimiseksi.Takaisin