Alihankintamessujen tämän vuotisina teemoina ovat myynti ja markkinointi sekä uudet materiaalit ja menetelmät

Sami Nikander (sami.nikander a kemianteollisuus.fi), 20.5.2015

Alihankinta 2015 korostaa suomalaista huippuosaamista yritysten menestystekijänä

Alihankinta2015logo


Kansainväliset Alihankinta-messut valloittavat Tampereen 15.–17.9.2015. Suomen johtavaan teollisuuden ammattitapahtumaan saapuu noin tuhat näytteilleasettajaa paristakymmenestä maasta. Ennätysvauhtia täyttyneiden messujen pääteemoja ovat myynti ja markkinointi sekä uudet materiaalit ja menetelmät.

– Suomi on täynnä korkeatasoista osaamista ja päteviä insinöörejä, jotka keksivät tuhansia uusia innovaatioita vuosittain. Näiden uusien tuotteiden ja palvelujen taustalla on myös mittavat määrät uudenlaista teknologiaa ja uusia materiaaleja. Haluamme Alihankinta-messujen puitteissa tarjota yhä enemmän tietoa ja osaamista yritysten tueksi, jotta insinöörivetoiset yritykset oppivat myymään ja markkinoimaan näitä tuotteita yhä paremmin maailmalle ja sitä kautta auttaa kotimaista teollisuuttamme menestymään. Siksi tämän vuoden pääteemat ovat myynti ja markkinointi sekä uudet materiaalit ja menetelmät, sanoo tuoteryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

Lue lisää Alihankinta 2015 tapatumasta ja käy tutustumassa myös mainioon Alihankinta-kolumniin.

Vuodesta 1988 lähtien järjestetty Alihankinta esittelee koko Suomen teollisuuden ja sen kärkiyritykset. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kaikki viisi hallia täyttävillä messuilla on noin tuhat näytteilleasettajaa paristakymmenestä maasta. Uusia innovaatioita nähdään vuosittain yli 2000. Esillä on alihankintateollisuuden tuotteet, palvelut ja ratkaisut metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuden, teollisuuden ICT-ratkaisujen sekä näiden alojen suunnittelun ja konsultoinnin osalta. Alihankinta 2014 -messuihin tutustui 16 893 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Tampereen Messut Oy:n pääyhteistyökumppaneita ovat Teknologiateollisuus ry, Kumiteollisuus ry, Muoviteollisuus ry ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry.Takaisin