Finnprofiles sitouttaa henkilöstöä turvallisuuteen työpistemallilla

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 28.8.2015

FP Finnprofiles Oy on ottanut käyttöön työpistemallin, jonka avulla yrityksessä varmistetaan turvallisuus ja siisteys arjen kiireissä. Työpistemallin avulla jokainen työpiste on helppo pitää siistinä mikä lisää myös turvallisuutta. Yhtenäisen mallin avulla siististä ja turvallisesta työskentelystä tulee luonnollinen osa yrityksen päivittäistä toimintaa.

Työskentelymallista odotetaan jo lyhyen ajan kuluessa hyviä tuloksia. Henkilöstö on suhtautunut positiivisesti ajatukseen ja kokevat sen helpottavan työskentelyä. Turvalliset toimintatavat tulevat mukaan päivittäiseen työhön kuin huomaamatta.

Finnprofiles Oy 0349

Siistissä työympäristössä syntyy laadukasta jälkeä turvallisesti. 

Yritys on jo aiemmin toiminnassaan huomannut siisteyden ja turvallisuuden positiivisen vaikutuksen liiketoimintaan. Nyt käyttöönotetulla mallilla syvennetään turvallisuusajattelua ja haetaan sitä kautta keinoja liiketoiminnan edistämiseksi.

Finnprofiles esittelee työpistemalliaan Kumiteollisuuden jäsenille tarkoitetussa seminaarissa Nokialla 24.9.2015.

Seminaarin lisätiedot 
Petra Kannonkari, petra.kannonkari(a)kemianteollisuus.fi, GSM 040 0995610

Lisätietoja
Sami Nikander, sami.nikander(a)kemianteollisuus.fi, GSM 040 567 4413Takaisin