Jäsenesittelysarja: Ravelast Oy - sisäisellä yrittäjyydellä ja erikoisosaamisella hallittua kasvua

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 21.9.2015

Ravelast Oy aloitti toimintansa 30 vuotta sitten Oulussa pienenä polyuretaaninyrkkipajana. Tänä päivänä yhtiöllä on toimintaa kolmessa eri toimipisteessä, joissa se keskittyy kahteen tuote-alueeseen, kumielastomeeri- ja polyuretaani-elastomeerituotteisiin.

Ravelast panostaa voimakkaasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yrityksen menestys pohjaa sisäiseen yrittäjyyteen, onnistumisen positiiviseen kierteeseen ja yhdessä toimimiseen. Yritys uskoo, että tulevaisuus rakennetaan vahvalla asiakastyöllä ja yhteistyöllä asiakkaan kanssa sekä kannattavalla kasvulla. Yritys toimii kestävän kehityksen ja vastuullisen toiminnan periaattein, joka päivä. 

Lue yritysesittely kokonaisuudessaan Jäsenyritykset-sivultamme: Ravelast Oy - sisäisellä yrittäjyydellä ja erikoisosaamisella hallittua kasvuaTakaisin