Jäsenyritysesittelysarja: OT-Kumi Oy - laatua ja räätälöintiä asiakaslähtöisesti

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 10.9.2015

Jäsenyritysesittelyvuorossa on iiläinen OT-Kumi Oy. Yritys aloitti vuonna 1989 yhdellä EPDM-kumituotantolinjalla ja se on kasvanut yhdeksi Suomen johtavista tiivistevalmistajista. Toiminta on myös kansainvälistynyt, viennin osuus liikevaihdosta on lähes puolet. OT-Kumi pohjaa toimintansa laadukkaisiin tuotteisiin, asiakaslähtöiseen toimintaan ja yksilölliseen palveluun. Toiminnan kehittäminen on päivittäinen osa yrityksen toimintaa.

Yrityksen johtava toiminta-ajatus on tehdä asiakkaan kanssa yhteistyötä parhaan lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Asiakaslupausten lunastaminen ovat yritykselle tae toiminnan jatkuvuudesta.

Lue yritysesittely kokonaisuudessaan Jäsenyritykset-sivultamme: OT-Kumi Oy - laatua ja räätälöintiä asiakaslähtöisestiTakaisin