Monipuolisesta kumiosaajasta Vuoden kumiteknikko 2015

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 1.10.2015

Tapio Nurminen ContiTech Finland Oy:ltä on valittu Vuoden 2015 kumiteknikoksi.

Kumiteollisuus ry valitsee Vuoden kumiteknikoksi vuosittain alan parissa työskentelevän merkittävän ja menestyksekkään työuran tehneen henkilön. Jäsenyritykset saavat valita yrityksistään omat ehdokkaansa, joiden joukosta yhdistyksen hallitus tekee lopullisen valinnan. Tunnustuksia on jaettu vuodesta 1990 lähtien.

Tänä vuonna Kumiteollisuus ry päätti ojentaa palkinnon Tapio Nurmiselle. Palkinnon luovuttivat ContiTech Finland Oy:n toimitusjohtaja Stephan Weisgerber ja Kumiteollisuus ry:n toimitusjohtaja Sami Nikander.

Tapio Nurmisella on pitkä ja vaikuttava ura kumitellisuuden parissa. Hän aloitti uransa vuonna 1975 Oy Nokia Ab Vammalan Teknisellä kumitehtalla työnjohtajana. Eläkkeelle hän siirtyi ContiTech Finland Oy:n palveluksesta Kalkun tehtaalta, jossa  työvuosia ehti kertyä 36 vuotta. Vuosien varrelta on kertynyt paljon muistoja ja kokemuksia, yksi mieleenpainuvimmista on kuitenkin ollut Sisulle suunnitellut telamatot armeijan Nasu maastoajoneuvoihin. ”Niistä tuli niin hyvät, että Nato otti samat telamatot käyttöön omissa kulkuneuvoissaan”, kertoo Nurminen.

ContiTech Finland Oy valmistaa korkealuokkaisia kuljetinhihnoja räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tehdas  sijaitsee Tampereella Kalkun teollisuusalueella. Toimintamme kattaa myös maanlaajuiset hihna- ja kuljetinhuoltopalvelut, sekä kulutusosien toimittamisen. ContiTech Finland Oy on osa kansainvälistä Continental-konsernia, joka on johtava maailmanlaajuinen renkaiden ja ajoneuvon sähkölaitteiden valmistaja.  

Contitech Palkintojenjako 30092015


Kumiteollisuus ry on vuonna 1961 perustettu Suomessa kumiteollisuutta harjoittavien yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan yritysten kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa sekä toimialan kansainvälisen kehityksen seuraaminen. Kumiteollisuus ry:n jäsenten yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa on yli 800 M€, josta viennin osuus on 2/3. Kumiteollisuus työllistää Suomessa noin 2000 henkilöä. Lisätietoja suomalaisesta kumiteollisuudesta: www.kumiteollisuus.fi. 


Lisätietoja
Stephan Weisgerber puhelin 0207 217 300 
Sami Nikander puhelin 040 5674413Takaisin