Hyvää huomenta - Hyvää huomista voitti eurooppalaisen Responsible Care -palkinnon työhyvinvoinnin kehittämisestä

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 3.11.2015

Suomen kemianteollisuuden Hyvää huomenta - Hyvää huomista -yhteistyö on voittanut eurooppalaisen Responsible Care -palkinnon.

Nyt kymmenettä kertaa jaossa olleen palkinnon jakaa kemianteollisuuden eurooppalainen kattojärjestö Cefic. Palkinto myönnetään Responsible Care -vastuullisuustyöhön sitoutumisesta, kehittämisestä sekä erinomaisista tuloksista. Vuoden 2015 tuomariston viisi jäsentä edustavat eurooppalaista teollisuutta, konsultointia ja mediaa. Voittajat julkistettiin 8.10.2015 illalla Brysselissä.

Hyvää huomenta - Hyvää huomista -yhteistyön tavoitteena on luoda kemianteollisuudesta työhyvinvoinnissa Suomen paras toimiala vuoteen 2020 mennessä. Vuonna 2010 startannut ohjelma aloitti kannustamalla yrityksiä työhyvinvointia parantaviin hankkeisiin. Myöhemmin mukaan ovat tulleet varhaisen välittämisen mallit sekä johtamisen ja työyhteisötaitojen kehittäminen. Työhyvinvointiin liittyvät mittarit otettiin osaksi Responsible Care -ohjelman mittaristoa ja raportointia vuonna 2014.

Lue uutinen kokonaisuudessaan: http://www.hyvaahuomista.fi/?x119187=2243564

Tutustu Hyvää huomenta - Hyvää huomista -yhteistyöhön: www.hyvaahuomista.fi Takaisin