Alihankintamessut kävijäennätykseen - Kumiteollisuus menossa mukana

Sami Nikander (sami.nikander a kemianteollisuus.fi), 29.9.2016

Tampereella 27.–29. syyskuuta järjestetyillä Alihankinta-messuilla vieraili ennätykselliset 18422 teollisuuden ammattilaista. Kumiteollisuuden jäsenyrityksistä monet olivat mukana messujen positiivisessa kuhinassa. Kumiteollisuus ry myös järjesti messujen avauspäivänä digitalisaatiota käsitelleen seminaarin yhteistyössä Kumi-Instituutin kanssa. Toivottavasti messuilla nähty hyvä vire näkyy jatkossa myös tilauskirjojen sivuilla. Seuraavan kerran Alihankinta-messut järjestetään 26.–28.9.2017, jolloin teemana on jatkuvasti merkitystään kasvattava kumppanuusverkosto.

– Tänä vuonna useilla uutuuksilla viritetty Alihankinta oli menestys. Edellinen kävijäennätys 17992 rikottiin ja Tampere osoitti jälleen vetovoimaisuutensa tapahtumakaupunkina. Olemme vahvistaneet uskottavuuttamme eri toimialojen merkittävien messujen järjestämispaikkana lanseeraamalla tänä vuonna uuden onnistuneen ammattimessun ja uskonkin, että mielikuva Tampereen Messuista toimivana ammattimessujen järjestäjänä lisää ammattilaisten kiinnostusta tulla messukäynnille juuri Tampereelle. Käytävillä kuului poikkeuksellisen positiivista porinaa, ehkä tämä enteilee valonpilkahdusta Suomen teollisuudelle ja taloudelle. Tästäkö teollisuuden kone käynnistyy?, kysyy tuoteryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

Startupit ja teollisuusyritykset toisilleen tutustuttanut AlihankintaHEAT saa jatkoa ensi vuonna

– Tämä oli erinomainen startti. Saimme huomata, että tällaista tapahtumaa on kaivattu ja tästä on nyt hyvä jatkaa. Kehitämme ensi vuoden tapahtumaa yhteistyössä startupien, teollisuusyritysten ja kumppaneiden kanssa vastaamaan kaikkien tarpeita ja odotuksia mahdollisimman hyvin. AlihankintaHEAT polttelee entistä kuumemmin vuonna 2017, lupaa Finland Eventsin tapahtuma- ja viestintäpäällikkö Tanja Järvensivu.

Vuodesta 1988 lähtien järjestetty Alihankinta esittelee koko Suomen teollisuuden ja sen kärkiyritykset. Tampereen Messut Oy:n pääyhteistyökumppaneita ovat Teknologiateollisuus ry, Kumiteollisuus ry, Muoviteollisuus ry ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry. AlihankintaHEATin järjestivät yhteistyössä Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events ja Rapid Action Group Oy (RAG).

LISÄTIEDOT: www.alihankinta.fi, www.alihankintakolumni.fi, @AlihankintaTakaisin