Taltuta kiire - Tapaturmapäivä 13.1.2017

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 13.1.2017

Suomessa sattuu joka vuosi yli miljoona tapaturmaa. Yksi tärkeä syy tapaturmille on kiire. Kumiteollisuuden yritykset panostavat turvallisten työpaikkojen rakentamiseen.

Tapaturmapäivää 13.1.2017 vietetään teemalla hopulle loppu.  Kampanja muistuttaa kiireen ja stressin vaikutuksesta tapaturmien syntymiseen. Samalla Tapaturmapäivä kannustaa hidastamaan hetkeksi tahtia. 

Kumiteollisuuden yritykset ovat onnistuneet turvallisuutta parantavissa toimissaan. Kumiteollisuuden tapaturmataajuus on laskenut yhdistyksen hallituksen asettaman 10 prosentin vuosivauhdin tavoitteen mukaisesti pari viimeistä vuotta, mutta tehtävää on vielä paljon. 

Alan yritykset ovat hienosti sitoutuneet turvallisuuden kehittämiseen ja Kumiteollisuuden työturvallisuuden kummiverkosto edistää toiminnallaan yritysten ponnistuksia turvallisempien ja hyvinvoivien työpaikkojen saavuttamiseksi. Verkostomainen kummitoiminta, jossa jäsenyritykset jakavat avoimesti tietoa ja kokemuksia keskenään, on osoittautunut työturvallisuudessa tehokkaaksi tavaksi toimia ja edetä. 

Lisää aiheesta:
Tapaturmapäivänä 13.1.2017 huomio kiinnitetään kiireeseen (Kemianteollisuus)
Kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelma (Kemianteollisuus)


 Takaisin