Jäsenesittelysarja: Polymer Components Finland Oy - asiakaskohtaisia kumiteknisiä ratkaisuja ja asiakaskumppanuutta

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 15.8.2017

Hyvinkääläinen perheyhtiö Polymer Components Finland Oy (ent. Hyvinkään Kumi) on perustettu vuonna 1926. Erikoistuminen teknisiin kumituotteisiin alkoi jo viime vuosisadan puolivälissä. Panostaminen tuotekehitykseen on yrityksen menestymisen takana.

Yritys luottaa tuotekehityksen lisäksi aktiiviseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa optimaalisten ratkaisujen saavuttamiseksi. Kilpailuvaltteinaan Polymer Components Finland Oy pitää myös nopeutta, luovuutta ja luotettavuutta, joilla asiakassuhteet säilyvät pitkäikäisinä ja tuottavina. 

Juttu kokonaisuudessaan Jäsenyritykset-sivulla:
Polymer Components Finland Oy - asiakaskohtaisia kumiteknisiä ratkaisuja ja asiakaskumppanuuttaTakaisin