Jäsenesittelysarja: Stowe Woodward Finland Oy - korkeaa teknologiaa ja jatkuvaa tuotekehitystä

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 26.10.2017

Stowe Woodward Finland Oy on amerikkalaiseen Xerium-konserniin kuuluva telapinnoitteiden valmistaja. Yritys valmistaa korkealuokkaisia telapäällysteitä paperi-, sellu-, kartonki-, graafiseen- ja metalliteollisuuteen sekä muille teollisuuden aloille. Yrityksen palveluihin kuuluvat myös telapinnoiteteknologian asiantuntijapalvelut. Jatkuva kehitystyö telapinnoiteteknologian saralla on yksi tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistuskeino. Kiinteä yhteistyö tuotekehityksessä asiakkaiden kanssa takaa molemminpuolisen toiminnan tuottavuuden ja toiminnan jatkuvuuden.

Lue esittely kokonaisuudessaan täällä: 

Jäsenesittelysarja: Stowe Woodward Finland Oy - korkeaa teknologiaa ja jatkuvaa tuotekehitystäTakaisin