Teknikumille kunniamaininta Kemiateollisuuden turvallisuuspalkinto 2017 -kilpailussa!

Petra Kannonkari (petra.kannonkari a kemianteollisuus.fi), 28.4.2017

Teknikum-Yhtiöt on palkittu kunniamaininnalla Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto 2017 -kilpailussa. Yhtiön työtapaturmaluvut putosivat vuonna 2016 neljäsosaan vuoteen 2015 nähden.

Positiivinen kehitys ei ole sattumaa. Yhtiön johto tarttui  Kumiteollisuus ry:n hallituksen parin vuoden takaiseen päätökseen alan tapaturmataajuuden laskutavoitteesta. Turvallisuuskulttuuria lähdettiin parantamaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti.

Yrityksessä toimii erillinen turvallisuusjohtoryhmä, jossa esimiehet ja työsuojeluhenkilöstö toimivat yhdessä aktiivisesti turvallisuuden kehittämiseksi ja tietoisuuden lisäämiseksi. Lisäksi esimerkiksi henkilökohtaisten suojavälineiden käyttöpakko on otettu käyttöön kaikissa tuotantotiloissa.

Teknikum on myös panostanut turvallisuuden hallintajärjestelmään, ylläpitää aktiivisesti turvallisuuskävelyjä ja 5S-kierroksia. Henkilöstö osallistetaan mukaan turvallisuusilmoitusten ja tapaturmien käsittelyyn. 

Yrityksessä ollaan iloisia hienoista tuloksista mutta ymmärretään, että matka turvallisempaan työpaikkaan on vasta alussa ja hyvä kehitys tulevaisuudessakin edellyttää jatkuvaa työtä turvallisuuden eteen. 


Lisätietoja
Teknikum-Yhtiöt Oy: turvallisuusjohtaja Pekka Korpela, pekka.korpela a teknikum.com, 050 469 6117

Lisää Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnosta
http://www.kemianteollisuus.fi/fi/uutishuone/tiedotteet/kemianteollisuuden-turvallisuuspalkinnon-voittajilla-vahvat-panostukset-kehitysprojekteihin/
http://www.kemianteollisuus.fi/fi/vastuullisuus/responsible-care/turvallisuuspalkinto/ 

Kuva, COPYRIGHT:Matti Matikainen
27.4.2017 Helsinki, Kemianteollisuuden Turvallisuuspalkinto, Kunniamaininta: Teknikum-Yhtiöt Oy, Kuvassa vasemmalta Martti Jokela, Pekka Korpela ja Tero Suominen
Takaisin