Trelleborg Industrial Products Finland Oy - Innovatiivisuus takaa tulevaisuuden

Trelleborg Industrial Products Finland Oy on johtava elastisten komponenttien ja tiivisteiden sekä erilaisten räätälöityjen läpivientiratkaisujen valmistaja. Yrityksen toiminta perustuu joustavuuteen ja innovatiiviseen tuotekehitykseen. Trelleborg Industrial Products Finland Oy on osa kansainvälistä teollisuuskonsernia, jonka menestys perustuu pitkälle kehitetyn polymeeriteknologian käyttöön ja perusteelliseen sovellusosaamiseen.

Trelleborg Industrial Products Finland Oy valmistaa pääasiassa räätälöityjä kaapeliläpivientiejä alkuperäisosiin tietoliikenteen, sähköteollisuuden ja elektroniikkateollisuuden käyttöön. Tuotevalikoimaan kuuluu näiden lisäksi myös laaja valikoima yksittäisläpivientejä (Singlegates) ja läpivientilaippoja (Multigates), jotka sopivat suurimpaan osaan ohjauskeskuksista, sähköpääkeskuksista ja vastaavista käyttökohteista. Yrityksen asiakkaita ovat tyypillisesti liittimien ja katkaisimien sekä keskusten ja ohjausyksiköiden rakentajat.Tämä lisäksi telekommunikaatio- sähkö- ja elektroniikkateollisuuden sekä automaatioalan yritykset ovat tyypillistä asiakaskuntaa. Myös raide- ja meriteollisuus käyttävät yrityksen tuotteita.

Trelleborg Industrial Products Finland Oy (TIPF) on osa maailmanlaajuista Trelleborg konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2014 oli noin 2,5 mrd €. Suomessa TIPF työllistää noin 50 henkilöä Sastamalassa ja Nokialla. Suoran viennin osuus liikevaihdosta on noin 60 %. Suomen lisäksi markkinakohteita ovat mm. EU-maat, Kiina ja Intia.

Jatkuvaa tuotekehitystä ja tuloksellista työtä yhdessä asiakkaiden kanssa

Trelleborg Industrial Products Finland Oy kehittää ja suunnittelee jatkuvasti uusia tuotteita yhdessä tärkeimpien asiakkaidensa kanssa. Yritys on ylpeä nopeasta tuotekehityksestään ja prototyyppien luomiskyvystä. Tämän mahdollistaa innovatiivinen yrityskulttuuri ja asenne.

Yrityksen tavoitteena on olla valitsemillaan markkinoilla ykkönen. Tähän tavoitteeseen Trelleborg uskoo pääsevänsä pitkäjänteisellä asiakastyöllä, kumppanuusajattelulla ja tehden liiketoimintapäätökset asiakasnäkökulma mielessä. Yritys pitää tärkeänä myös tuloksellista ja laadukasta työtä parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Vastuullisuus osa yrityksen arkea

Trelleborg yrityskulttuuriin kuuluu, että jokainen yrityksen työntekijä on omalta osaltaan vastuussa sen toiminnasta ja tuloksista sekä julkisesta yrityskuvasta. Yritys pitää myös erittäin tärkeänä vastuullisuutta toimintansa ympäristövaikutuksista. Yritys toimii ISO 9001 ja ISO14001 -standardien mukaisesti. 

Innovatiivisuus takaa kasvun

Trelleborgilla uskotaan, että innovatiivisuus on avain kasvuun ja tulevaisuuden menestykseen. Yritys pyrkii tämän vuoksi ajattelemaan asioista uudella tavalla ja hyödyntämään erilaista ajattelua kaikessa tekemisessään.

Tutustu yritykseen tarkemmin: www2.trelleborg.com/en/Industrial-Products/

Tämä juttu on osa Kumiteollisuuden verkkosivuilla julkaistavaa kumiteollisuuden yritysesittelysarjaa. Trelleborg Industrial Products Finland Oy on esittelysarjan neljäs yritys. Lue myös aiemmin ilmestyneet jutut Jäsenyritykset -sivulta.

  Teksti: Petra Kannonkari/Kumiteollisuus ry